Редактор: e-mail: кадър 7/8 твДве са причините да се прилагат здравни мерки,

...
Редактор: e-mail: кадър 7/8 твДве са причините да се прилагат здравни мерки,
Коментари Харесай

Д-р Стойчо Кацаров: Маските не спират коронавируса, няма смисъл да се носят в българските училища

Редактор: 

e-mail: 

кадър 7/8 тв

Две са аргументите да се ползват здравни ограничения, които нямат смисъл от здравна позиция. Едната е от нелепост, другото е целеустремено, с цел да приказваме за това.  Това съобщи доктор Стойчо Кацарски във „ Вечерното шоу на Слави Трифонов ” доктор Стойчо Кацаров.

Носенето на маска повече, в сравнение с е срокът на приложимост, крие риск. Ако имаше потребност нещо да стопира въздуха, който дишаме, природата щеше да ни сътвори с маски, разяснява той. Д-р Кацаров разяснява, че ограниченията за носене на маски в учебно заведение са безсмислени, откакто нито здравната, нито просветителната система е застрашена от срив поради ковид. „ У нас са приети в болница 700 души, от които половината несъмнено не са за болница ”, съобщи той.

Д-р Стойчо Кацаров акцентира, че вирус има и има хора, умряли от него. Той обаче изясни, че въздушно-капковите болести няма по какъв начин да бъдат спрени, просто би трябвало да се изчака към половината от хората да изградят имунитет, както се е случвало доста в пъти в историята. Д-р Кацаров акцентира, че множеството маски, които хората носят, не стопират вируса.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР